Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Eğitimde Kariyer Günleri
16.05.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından "Eğitimde Kariyer Günleri" düzenlenmiştir. Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı olarak 13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Eğitimde Kariyer Günü: Kariyer Konuşmaları” etkinliği kapsamında düzenlenen panel ve atölye etkinliklerinde;  Eskişehir MEM Eğitim Müfettişleri Rahmi Yaman ve Özcan Ayyıldız,  Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Güne Bakan Anaokulu Kurucu Müdürü Mehmet Cem Akköse (Uzmanlık Alanı: Erken Çocuklukta Özel Eğitim), Kılıçarslan İlkokulu Yöneticileri Seyhan AKCAN TEK ve Oylum ÖZKAN KARADAŞ, Dumlupınar İlkokulu Sınıf Öğretmeni ve Anadolu Masalları Projesi Eskişehir Masal Öğretmeni Emel Sezgin, , Doğa Okulları sınıf öğretmenleri Başak Tombul ve İzlem İnan, Bahçeşehir Okulları sınıf öğretmeni Selda Aker, Şehir Okulları sınıd öğretmeni Nur Özge MENŞAN, Şehit Onur İlkhan İlkokulu sınıf öğretmeni Murat KORKMAZ, TED Okulları sınıf öğretmeni İpek YILMAZ, Sakarya Okulları sınıf öğretmeni Bahaddin Karaçor,  mezunumuz Yunus Servi öğrencilerimizle kariyer deneyimlerini paylaştılar.

“Eğitimde Kariyer Günü: Kariyer Konuşmaları” Okul Öncesi Anabilim Dalı Lisans Programı Etkinlikleri oturumlarında öğrencilerimiz;   Rümeysa İPEK, Saliha DUMAN ve  İrem SÖYLEMEZOĞLU görev almışlardır. Katılım sağlayan konuklarımıza, görev alan öğretim üyelerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.